Close
Skip to content

Dynamics 365 HR

Werken bij InHR Solutions

Onze visie

InHR is opgezet vanuit een duidelijke visie waarin Employee Engagement centraal staat. “Employee Engaged” medewerkers hebben passie voor hun werk, zijn zeer gemotiveerd en ‘go the extra mile’. Zulke medewerkers zijn cruciaal voor het succes van organisaties.

InHR realiseert digitale HR oplossingen die Employee Engagement binnen organisaties direct helpen verhogen. Met digitale oplossingen voor onboarding, personeel ontwikkeling, feedback tools en HR selfservice. InHR draagt zo direct bij aan minder ziekteverzuim, een hogere productiviteit, kwaliteit en klantgerichtheid.

Als Gold Partner zijn we een van de toonaangevende Dynamics HR specialisten in Nederland. Gespecialiseerd op de verrassend complete set HR applicaties op het Microsoft Dynamics platform.

InHR Solutions is volgens het onderzoek van Great Place to Work Best Small Workplace 2021!

Daarmee mogen we ons beschouwen als een van de beste werkplekken van Nederland. Een Great Place to Work word je, als op basis van onafhankelijk onderzoek blijkt dat de medewerkers groot vertrouwen hebben in het management en de koers van de organisatie, veel plezier ondervinden om met elkaar te werken én als ze bovendien trots zijn op wat je als organisatie bereikt en betekent voor je klanten. Hier zijn wij vanzelfsprekend trots op!

Management team

Wie zijn wij

Gonen Frenk

Operationeel Directeur & Lead Consultant

Ik heb talloze HR-IT migratieprojecten helpen realiseren bij complexe organisaties. Ik leerde er dat klanten een andere HR Digitaliseringsaanpak zoeken.

Met InHR realiseren we die aanpak.

+31 (0)611015833
gonen.frenk@inhrsolutions.nl
https://www.linkedin.com/in/gonenf