Close
Skip to content

HR projecten met directe business impact

Dankzij ervaren HR professionals een optimale Dynamics365 Human Resources implementatie.

HR Implementatie

Als Microsoft Gold Partner zijn we jouw betrouwbare HR implementatie partner. Met duidelijke afspraken realiseren we HR projecten met directe businessimpact. Soms een greenfield project maar ook vaak complexe migraties vanuit bestaande HR organisaties. En steeds vaker wordt onze expertise gevraagd om de kar weer ‘vlot trekken’ bij vastgelopen HR projecten.

InHR Quick Start Template

Met onze InHR Quick Start Template kunnen klanten starten met een optimale, vooraf gedefinieerde HR basisconfiguratie. De Quick Start is gebaseerd op onze best practices, kan snel worden uitgerold en tegen lagere kosten. De klant krijgt hiermee een flexibele startomgeving om op voort te bouwen.

HR cloud migraties

InHR verzorgt de migratie van je HR functionaliteit naar de cloud. Zo ben je constant up-to-date en we ontzorgen de organisatie met lagere supportkosten. InHR kent de impact van een cloud migratie en realiseert die transformatie. We zorgen voor een helder migratieplan met alle stakeholders binnen de organisatie en borgen demand management naar de cloud provider.

Agile HR

De markt vraagt om een wendbare organisatie met een al even wendbare HR omgeving. We hanteren daarom een agile aanpak. Met een aantal heldere sprints realiseren we achtereenvolgens je basisconfiguratie, de verdere uitrol en datamigratie.

HR Consultancy

Onze business consultants zijn stuk voor stuk seniors. Ze kennen de verschillende HR systemen, begrijpen de HR bedrijfsvoering en de relaties tussen HR en verdere organisatie. Ze kennen de gangbare systemen en hebben brede ervaring opgedaan in complexe transformatie-, migratie- en integratieprojecten. Samen met jou vertalen we je businessdoelen naar een haalbare HR realisatie.

HR Support

InHR biedt na implementatie een volwaardige support. Problemen, incidenten en vragen worden door onze serviceafdeling professioneel afgehandeld. Klanten kiezen voor een service niveau dat aansluit bij je bedrijfsvoering, met passende service-, respons- en oplossingstijden.

.