Close
Skip to content

Succesvolle digitale HR oplossingen

Combineer een gebruiksvriendelijke HR administratie met oplossingen voor onboarding, talent ontwikkeling, feedback tools en HR selfservice.

Recruiting

Een winnend team begint met de juiste mensen. Start direct met het werven via LinkedIN TalentHub. Onze professionele wervingsmodule ondersteunt je hele recruitmentcyclus. Van vacatureplanning, kandidatenpijplijn en sollicitatiemanagement tot en met een succesvolle aanbieding.

Onboarding

Met InHR onboarding oplossingen voelen medewerkers zich vanaf dag één welkom in hun nieuwe rol. Met handige checklists en interactieve informatie tools kan de nieuwe collega direct aan de slag. Je HR team kan het onboarding proces optimaal volgen en begeleiden. Op een prettige manier vinden medewerkers razendsnel hun plek en zijn ze veel sneller productief.

HR Administratie

InHR zorgt voor een eenvoudige en toegankelijke HR administratie die je eenvoudig verder kunt ontwikkelen en opschalen. Met geautomatiseerde processen, workflows, takenbeheer en krachtige selfservice tools ondersteun je de hele ‘employee journey’. Dankzij de centrale registratie van gegevens en slimme analysetools heb je een volledig en actueel overzicht van alle werknemers.

Flexibele HR Programma’s

Met een state-of-the-art applicatieomgeving heb je eenvoudig toegang tot geavanceerde en flexibele verlofprogramma’s, compensatieschema’s en alle verdere HR faciliteiten. Je kunt je arbeidsvoorwaarden en HR programma’s bovendien eenvoudig aanpassen aan nieuwe regelgeving en ontwikkelingen in de arbeidsmarkt. Uiteraard integreren we jouw HR programma’s met je bestaande systemen.

Talent ontwikkeling

Zorg dat medewerkers en manager echt grip krijgen op hun ontwikkeling. Met de InHR tools bied je mensen een persoonlijke aanpak en maatwerk. Niet het geijkte jaarlijkse gesprek maar een persoonlijk ontwikkelplan dat steeds toegankelijk is en altijd up to date. Met 360 graden tools zoals de Feedback Journal kun je Continuous Performance Management nu echt invullen voor je team.

Payroll integratie

HR digitalisering is alleen succesvol als HR proces applicaties naadloos samenwerken met salaris- en payroll systemen. InHR kent deze complexe financiële systemen en beschikt over een krachtig framework met standaard connectors om ze te integreren. Zo voorkom je bijvoorbeeld dubbele invoer van gegevens en haal je optimale synergie uit je HR en payroll systemen.

Office 365 integratie

Uiteraard benut InHR optimaal de integratiemogelijkheden met jouw verdere Microsoft toepassingen. Met onze slimme Office integratie breng je HR informatie toegankelijk op iedere werkplek. Daarnaast bieden we krachtige koppelingen met andere Dynamics applicaties en met het Power platform kunnen we je HR omgeving snel uitbreiden met eigen applicaties en analysetools.